General

Un dia inoblidable

Després de la pluja que va caure durant la nit, la jornada ha tingut un terreny perfecte per a la pràctica de l’Enduro.

Recordem que ahir es va cancel·lar el CH1 a causa d’una aglomeració a l’entrada del tram que va causar molts retards.

Els camins i senders pels quals avui ha transcorregut el ral·li, un tram al mig del bosc i la “crono” més ràpida que la d’ahir i sense pols, han estat una combinació que han fet de la jornada un dia inoblidable.

Amb bon criteri s’ha aplicat la mitjana B a causa de la dificultat afegida a causa de la pluja.

Els pilots “top” han pogut superar les dificultats sense problemes, però la gran majoria dels participants són aficionats i molts han tingut problemes per arribar a zero als controls.

Espanya fora de la lluita pel Trofeu

Esportivament hem d’assenyalar la pèrdua d’opcions de l’equip espanyol a la categoria Trofeu. La moto de Xavi Arenas ha patit un problema amb el canvi i s’ha hagut de retirar. D’aquesta manera i després d’estar ahir entre els tres primers, l’equip de RFME diu adéu a les opcions en la categoria del Trofeu.

Després dels problemes de l’equip americà en saltar-se un control, en aquesta categoria del Trofeu els italians són líders provisionals amb l’equip francès a continuació. Alemanya ha penalitzat en avançar-se un dels pilots a l’entrada d’un control.

Giorgio Grasso, campió del món dues vegades i una de les estrelles de l’equip d’Itàlia, va destacar que “el ral·li ha estat una meravella, molt divertit. Pel que fa a l’any 1985, continua sent igual de bonic, però les cronos actuals són més planes, menys dificultoses. Els francesos no són els més forts, però tenen el seu equip en cilindrades més fàcils. Tenen dos 80 cc que pràcticament arribant tots dos pilots, ja guanyen. Tot i això, nosaltres en tenim una 500 com la de Peregrinelli, que té molts competidors molt ràpids”.

Final de motocròs

Demà la prova final que definirà la classificació final, tindrà lloc en un circuit situat al costat del pàdoc. Les mànigues seran entre 15 i 18 pilots.

El Ral·li tindrà només 12 km de recorregut. A partir de les 9 h sortirà el primer pilot i s’espera que la primera mànega comenci a les 9.25 h.

Serà llavors quan coneixerem els guanyadors de les diferents categories inclosa la del Trofeu que opten França i Itàlia.