Club

Moto Club Cerdanya

Hola companys!!!

Com podeu veure el Moto Club Cerdanya (MCC) estrena pàgina Web i estem a unes dues setmanes de celebrar el I Enduro de la Cerdanya, puntuable per el campionat de Catalunya d'aquesta especialitat.

Això fa dos anys, quan ens varem reunir uns coneguts per parlar de la situació de la moto a la comarca, no ho hauríem  somiat mai. Després d'aquesta primera trobada varem posar fil a l'agulla per aconseguir un primer objectiu: anar amb moto a La Cerdanya.

Anar amb moto a La Cerdanya no es fàcil, te moltes restriccions, però si ens ajuntem ho podem fer mes fàcil, de fet en aquests dos anys hem fet sortides a nivell afeccionat i companys nostres han participat ha nivell federatiu en curses, aconseguint fins hi tot títols nacionals de l'especialitat.

Aquesta pàgina Web té l' intenció de fomentar la participació i relació del socis entre ells mateixos i també amb el MCC. (fotos, crítiques, experiències, projectes, ....). Continuarem fen servir a nivell intern el WSHP (quotes, tasques,...).

Volem continuar seguir sent un moto club integrador i obert a qualsevol afeccionat a la moto sigui de  on sigui, respectuosos amb el territori i sobre tot intentar aconseguir objectius nous (circuit permanent de mx, trobades de clàssiques...).

Esperem que aquest nou recurs de comunicació sigui per profit de tots

SALUT I GASSSSS !!!!!

EL PRESIDENT