Enduro, Notícies

Arranca el FIM Enduro Vintage Trophy

Primera jornada de l’esperat FIM Enduro Vintage Trophy a Puigcerdà on els pilots i equips participants han completat les verificacions tècniques i administratives.

El Paddock i les instal·lacions situades a Puigcerdà, han sorprès gratament la família del FIM Enduro Vintage Trophy, amb un espai ampli i ben estructurat.

L’ambient i el gust de carreres d’altres temps i unes mecàniques molt variades, amb l’encant dels anys 70, 80 i 90, han posat una nota de color aquesta primera jornada.

Les 249 motocicletes i tres pilots més, en representació de tretze països (Àustria, Bèlgica, Canadà, França, Alemanya, Hongria, Itàlia, Polònia, Portugal, Suïssa, Regne Unit, USA i Espanya), han passat les verificacions tècniques. La Federació Catalana de Motociclisme (FCM) ha presentat un equip femení.

Els protagonistes han pujat a l’escenari en un acte protocol·lari intens i emotiu.

Demà a partir de les 9 h del matí es portarà la primera jornada de competició, amb una prova d’acceleració i un ral·li de 20 quilòmetres com a primera presa contacte, en una prova que finalitzarà el proper dissabte dia 21.